Tässä on maailman suurin mansikka – painoa 250 grammaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mansikat ja Suomen kesä kuuluvat ehdottomasti yhteen. Hehkuvan punaiset marjat menevät hyvin kaupaksi kesäheiteisillä toreilla ympäri maata, ja osa nuorista hankkii ensimmäiset kesätyöpalkkansa uurastamalla mansikkamaalla.

Japanista kantautuu nyt mansikkakesälle ajankohtaisia uutisia. Fukuokassa asuva viljelijä löysi nimittäin tilaltaan hurjat 250 grammaa painavan jättiläismarjan. Guinness World Records todisti, että kyseessä on tiettävästi painavin koskaan löydetty mansikka.

PÄIVITYS: Artikkeliin oli pujahtanut epähuomiossa kilogrammat grammojen tilalle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat