Poikaystävä rysän päältä kiinni – olisi myynyt tyttöystävänsä 11 000 dollarista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-pilailija Joey Salads iski jälleen kadulla ohikulkijoihin ja tällä kertaa miehellä oli tähtäimessään pariskunnat. Salads halusi tehdä pienen sosiaalisen kokeilun pariskuntien kustannuksella ja nähdä, suostuisivatko poikaystävät myymään tyttöystäväänsä hänelle yhdeksi yöksi.

Saladsin jututtaman pariskunnan mies sanoi heti, että tyttöystävän myymiseen tarvittaisiin miljoonia. Kun Salads vilautti miehelle tuhannen dollarin setelinippua, hän alkoi harkitsemaan tyttöystävänsä myymistä. Tyttöystävä hämmentyi ja yritti lähteä pois tilanteesta, mutta poikaystävä vakuutti hänet jäämään.

Lopuksi Salads tarjoaa miehelle vielä 11.000 dollaria satasen seteleinä, minkä jälkeen hän alkaa tosissaan puntaroimaan tarjousta ja kyselee Saladsilta tärkeämpiä tietoja siitä, mitä he tekisivät yhteisen vuorokauden aikana. Mies menee täysin halpaan ja yrittää suostutella tyttöystäväänsä myöntymään Saladsin tarjoukseen.