Seksi oli liian äänekästä – nainen tuomittiin vankilaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen kaupungin rauha oli rikkoutunut 23-vuotiaan naisen takia Small Heathissa, Birminghamissa. Kovaääninen neitokainen nimittäin terrorisoi naapurustoaan meluhaitoillaan. Gemma Wale muun muassa harrasti niin kovaäänistä seksiä, että äänet kantautuivat läpi taloyhtiön.

Naapurit pyysivät toistuvasti nuorta naista hiljentämään volyymiaan ilman tuloksia. Viranomaiset puuttuivat lopulta asiaan ja varoittivat neitokaista tuntuvilla sakoilla ja pidätyksellä. Walen häiriökäyttäytyminen jatkui silti.

Naapureiden mukaan Walen asunnosta kuului jatkuvasti kovaäänistä musiikkia, riitelyä tai seksiääniä. Naapurit eivät kyenneet ymmärtämään, miksi nuorella naisella oli niin kova tarve huutaa ympäri vuorokauden. Lopulta Gemma pidätettiin naapureidensa häiriköinnistä.

Kun nuoren naisen asiaa käsiteltiin oikeudessa oli sinne saapunut koko naapurusto todistamaan neitokaista vastaan. Lopulta tuomari päätti, että Wale tuomitaan kahdeksi viikoksi vankilaan. Ellei vankilatuomio saa Gemmaa muuttamaan tapojaan, on seuraava tuomio todennäköisesti huomattavasti pidempi.