Amy Childsin muodonmuutos – ei ole tunnistaa kadulla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Essexissä asuvien seurapiirinuorten elämästä kertova The Only Way is Essex -televisiosarja sinkosi Amy Childsin tähteyteen. Suorasanainen punatukkainen kaunotar sai valtavasti faneja sarjan myötä ja nykyisin Childs tunnetaan valloittavana mediapersoonana.

Do blondes have more fun ??? @easilockshair

Kuva, jonka Amy childs (@amychilds1990) julkaisi

Splash
Splash

Yksi Amyn tavaramerkkinä pidetyistä piirteistä on hänen kauniin punaiset hiuksensa. Tähti on hiljattain shokeerannut fanejaan luopumalla kuuluista hiustyylistään. Childs on nimittäin värjännyt hiuksensa blondiksi.

Daily Mail -lehden mukaan fanit ovat olleet muutoksesta tyrmistyneitä, vaikka vaaleat hiukset sopivatkin povipommille hyvin. Monen mielestä vaaleat hiukset täydentävät Amyn persoonan, sillä yksi hänen tunnetuimmista ominaisuuksistaan on blondimaisten kommenttien laukominen julkisesti. Huumorintajuinen tähtönen on aina hauskuuttanut yleisöään sivistymättömillä kommenteillaan. Jää nähtäväksi viihtyykö kaunotar vaaleissa hiuksissaan yhtä hyvin kuin punatukkaisena.

Had an amazing night at Alec's restaurant with my girls and Harry …. #birthdaygirl #blondehair #happy

Kuva, jonka Amy childs (@amychilds1990) julkaisi