Instagramin aktiivisin julkkis selvitettiin – yllätysjulkkis ykkösenä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet julkisuuden henkilöt ovat aktiivisia sosiaalisen median käyttäjiä. Erityisesti kuvapalvelu Instagram on ollut monien maailmantähtien suosiossa. Humoristinen nettisivusto Addiction-Treatment.com on seurannut ja analysoinut dataa koskien julkkisten aktiivisuutta Instagramissa.

Sivuston julkaisemat tulokset ovat yllättäneet monet, sillä viiden aktiivisimman joukossa ei ole Kim Kardashian, Justin Bieber tai Paris Hilton. Aktiivisimman viisikon sijoilla olevat henkiöt ovat kaikki räppäreitä. Ylivoimaisesti aktiivisin julkkis on räppärilegenda Snoop Dogg.

Doggin lisäksi Instagramia päivittää ahkerimmin räppärit Meek Mill, Waka Flocka Flame, P. Diddy ja Lil B. Realitytähti Kim Kardashian on vasta sijalla 10. ja Justin Bieber sijalla 16. Sivusto on ottanut selvää, kuinka moni julkkiksista julkaisee kuvia alkoholiin tai huumausaineisiin liittyen.

Eniten alkoholiin liittyviä kuvia oli julkaistu räppäri Birdmanin toimesta ja eniten huumausaineisiin liittyviä kuvia oli postattu Devin the Duden sivuille. Snoop Dogg oli kärkisijoilla molemmissa mittareissa. Sivuston julkaisema data on kooste vuoden 2014 syyskuulta, joten aktiivisuus saattaa vaihdella jaksoittain. Tässä tapauksessa kärkisijoilla olevat julkkikset olivat ylivoimaisesti aktiivisimpia muihin verrattuna.