Kutsumaton vieras golfkentälle – kissapeto keskeytti pelit

Viihdeuutiset · Annika Kela

Arizonassa sijaitsevalle golfkentälle oli ilmestynyt kookas kissapeto. Auringonlaskiessa liikkeelle lähtenyt puuma oli huomannut kentällä liehuvan lipun ja mennyt tutkimaan asiaa lähemmin. Sivusta seuranneet golffarit kuvasivat tilanteen videolle.

Puuma ei ollut saada tarpeekseen väylällä heiluvasta lipusta. Kissapeto loikkasi kohti lippua ja yritti taivuttaa lipun tankoa, jotta se saisi lipusta kiinni. Silminnäkijöiden hämmästykseksi puuma yritti leikkiä kentällä liehuvalla lipulla.

Pehmä nurmikko tuntui varmasti mukavalle tassuissa eikä puuma malttanut jatkaa matkaansa. Silminnäkijät hämmästelivät näkyä vuorotellen. Sen sijaan, että katsojia kauhistuttaisi suuren pedon läsnäolo, oli moni golffareista ilahtuneita. Videon perusteella kissapedon temmellystä oli kiehtova seurata ja vuoron perään katsojat ylistivät näkemäänsä.