Mies yllätti vaimon unelmakeittiöllä – tyrmistyttävä reaktio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat perheenäidit haaveilevat uudesta keittiöstä, joka olisi varusteltu heidän tarpeidensa mukaisesti uusilla laitteilla. Valtaosa naisista kertoo toiveensa myös miehelleen, joista vain aniharva kuitenkin toteuttaa toiveet – ainakaan täysin yllättäen.

Nyt verkossa nähdään hauska video tapauksesta, jollainen voisi hyvinkin käydä, jos aviomies ei osaisi tehdä juuri sellaista keittiötä kuin nainen on halunnut.

Parodiavideossa mies kertoo tuhlanneensa 60.000 dollaria uuteen huippuvarusteltuun keittiöön ja hankkineensa sinne muun muassa jääpalakoneen ja peräti kaksi massiivista kaasuliettä. Vaimon reaktio tulee siksi yllätyksenä, sillä nainen ryhtyy kritisoimaan seinien väriä ja keittiön varustelua.

PÄIVITYS: Kyseessä on parodiavideo, joka on tehty pilailumielessä.