Mopoilija ajoi kuin kaistapäinen – raju onnettomuus tallentui

Ohhoh! · Annika Kela

Aasiassa liikenneturvallisuus on huomattavasti heikommalla tasolla kuin Pohjoismaissa ja onnettomuuksia sattuu harmittavan usein. Erään autoilijan kojelautakameraan on nyt taltioitunut kauhistuttava tilanne, kun yllättäen eteen ilmestyi täysin yllättäen mopoilija.

Aikaa reagointiin oli vähän ja auto ei voinut enää väistää mopoilijaa. Videolta käy ilmi, että eteen ajanut motoristi ei katsonut lainkaan sivuilleen tai taakseen vaihtaessaan kaistaa. Kuski ajoi kuin laput silmillä ja joutui siksi rajuun onnettomuuteen.

Onneksi tiellä oli onnettomuuden sattuessa rauhallista ja kolaroidut osapuolet ehtivät pois muiden alta. Youtubessa julkaistu video ei kertonut, kuinka mopoilijalle kävi, mutta voisi luulla, että hän loukkaantui törmäyksessä.

Video on hyvä muistutus siitä, että liikenteessä on syytä ennakoida, sillä vaikka itse noudattaisi liikennesääntöjä on tien päällä silloin tällöin kuskeja, jotka eivät niitä noudata.