Amber Rose alastomana kirjansa kannessa – ei peittele mitään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Amber Rose haluaa voimaannuttaa naisia ja rohkaisee kanssasiskoja olemaan itsevarmasti sellaisia kuin ovat. Rose on jo jonkin aikaa puhunut naisten puolesta ja kiinnittänyt erityistä huomiota miehiin, jotka yrittävät painaa naisia alas.

Esimerkkinä hän on käyttänyt sitä, miten Kanye on kohdellut häntä ja sai miehestä motivaatiota myös kirjoittamaansa kirjaan. Rose on kirjoittanut naisille kohdistetun itseapukirjan nimeltään How To Be A Bad Bitch.

Amber Rose kehottaa naisia pitämään omia puoliaan ja olemaan välillä narttuja saadakseen haluamansa. Rose julkaisi juuri kirjansa kansikuvan, joka on melko antava sivuprofiili kirjailijasta itsestään.

Kansikuvan on napannut valokuvaaja David La Chapelle. Amber Rose on kuvassa lähes alasti pidellessään jousipyssyä, jolla hän on ampunut miehen alas. Rosen kurveja ylistävän kansikuvan saattelemana nainen kehottaa Instagram-tilillään ihmisiä ennakkotilaamaan teoksen Amazon-sivustolta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat