Katy Perryltä julkinen sivallus Taylor Swiftille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime syksynä ilmiriitoihin ajautuneet Taylor Swift ja Katy Perry olivat median valokeilassa, kun poptähtien sanailusta tuli julkista. Swift kertoi aiemmin toisen naisartistin kiusanneen häntä ja paljasti myöhemmin naisen olleen Katy Perry.

Perry on pysynyt riidasta melko vaiti, mutta hän on vihjaillut, että Taylor itse olisi pääpahis tilanteessa. Taylor on Mirror-lehden mukaan kertonut, että Katy on yrittänyt muun muassa sabotoida hänen 1989-albumin kiertuettaan palkkaamalla hänen henkilökuntaansa pois kiertueelta.

Katy on antanut ymmärtää, että perästä kuuluu ja hän tulee myös musiikin keinoin kertomaan oman kantansa asiaan.

Taylor julkaisi Bad Blood -musiikkivideon, jossa hän oli toinen toistaan kuuluisampien ystäviensä kanssa sotajalalla. Vain viikkoja sen jälkeen Katy Perry on käynyt äänittämässä uuden kappaleen nimeltä 1984, joka on selvä tikarinisku Taylorin 1989-albumin nimelle. Kappaleelle ei ole vielä toistaiseksi julkistuspäivää, mutta monet odottelevat mielenkiinnolla, minkälaisen suunnan naisten välinen riita saa kappaleen myötä.