Mustekalan asuntovaunu paljastui – loistoidea merenpohjassa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ranskalainen sukeltaja oli vedenalaisella retkellään törmännyt huvittavaan näkyyn. Rantaveden pohjassa nimittäin käveli mustekala kantaen kookospähkinän kuoria lonkeroissaan. Kuoret olivat todennäköisesti ajautuneet rantaveteen, josta mustakala oli ne löytänyt.

Merenpohjassa kävelevä mustekala on kerrassaan hassu näky. Näyttäisi siltä, kuin sillä olisi muuttourakka meneillään. Määrätietoisesti se eteni pohjahiekassa välittämättä sukeltajasta.

Kun sukeltaja ui lähemmäs mustekalaa, asettui se yllättäen puolustuskannalle. Nilviäinen esitteli sukeltajalle aitiopaikalta pähkinänkuorten käyttötarkoituksen. Mustekala nimittäin sovittautui pähkinän sisään ja sulki toisen kuoren päälleen. Kookospähkinästä oli tullut mustekalan uusi koti ja suojapaikka.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat