Phoebe Price sairaanhoitajana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodista löytyy mittaamaton määrä tähteydestä haaveilevia neitokaisia. Osa heistä saa palstatilaa turvautumalla lähinnä ulkoisiin avuihinsa, ja eräs heistä on itseään 32-vuotiaaksi väittävä yleisjulkkis Phoebe Price. Kohukaunotar viihtyy paparazzien tähtäimissä.

Splash
Splash

Eilen Phoebe poseerasi Sassy Bikini -bikinimerkin kampanjassa hieman poikkeuksellisessa asussa. Hän oli nimittäin pukeutunut sairaanhoitajabikineihin, jollaiset kiinnittäisivät takuulla huomiota rannalla kuin rannalla. Melko harva kehtaisi pukeutua tällaisiin bikineihin – muuten kuin ehkä polttareissa.

Phoebe Price on näytellyt monissa televisiomainoksissa ja vilahtanut muutamia kertoja myös televisiosarjoissa. Hänen suurin meriittinsä tähän mennessä on Dlisted-julkkisblogin antama titteli Vuoden kuumin lutka 2007. Taannoin julkisuudessa levisi kuvia, joissa Mickey Rourke pakeni eräästä kahvilasta Pricea, joka yritti päästä tähden kanssa yhteiskuvaan.

Splash
Splash
Splash
Splash