Jennifer Lopez oli liian seksikäs – poliisitutkintaa vaaditaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo 1990-luvulta asti uraa viihdemaailmassa luonut Jennifer Lopez on tullut vuosien varrella tunnetuksi seksikkäästä pukeutumistyylistään niin konserttilavoilla, kuin erilaisissa gaalatilaisuuksissa. Nyt poptähti on joutunut vaikeuksiin paljastelevan tyylinsä vuoksi.

Splash
Splash
Splash
Splash

Jennifer Lopez esiintyi 29. toukokuuta Marokon Rabatissa järjestyssä Mawazine World Rhytms International Music Festival -tapahtumassa. Esiintyminen kuvattiin, ja se esitettiin paikallisella 2M-kanavalla. Tähden rohkea esiintyminen ei ollut kaikkien paikallisten mieleen.

Ryhmä Marokon asukkaita nosti festivaaliesiintymisen vuoksi oikeusjutun Jennifer Lopezia vastaan. Heidän mukaansa televisioitu esitys häiritsi julkista järjestystä ja tahrasi naisten kunniaa sekä arvoa.

BBC:n mukaan myös Marokon pääministeri Abdelilah Benkirane on vaatinut Jennifer Lopezin esiintymistä tutkittavaksi. Mies kuvailee tähden lavaesiintymistä seksuaalisesti vihjailevaksi ja uskoo sen rikkoneen maan lakia. Benkirane vaatii esiintymisestä taustalla olevia tahoja vastuuseen teoistaan.

Splash
Splash
Splash
Splash