Leivät loppuivat lennolla – riehuva supermalli poistettiin poliisisaattueessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kate Moss saatettiin EasyJetin lennolta pois poliisien toimesta, kun lentokone oli laskeutunut. Metro-lehden mukaan kaikki alkoi siitä, kun Moss ei saanut haluamaansa voileipää niiden ollessa koneesta loppu.

Malli oli ollut Turkissa 2.500 punnan arvoisella paastolomalla. Paastolomalla Moss eli viikon mehuilla, joten välittömästi paaston loputtua malli oli mässäillyt lentokentällä pizzalla ja alkoholijuomilla. Lentokoneeseen päästyään Moss oli aluksi tuohtunut siitä, että ei päässyt ystävänsä viereen istumaan. Seuraava murheenaihe olikin voileivät, jotka olivat loppuneet koneesta.

Kun Kate Moss ei saanut haluamiansa leipiä, hän oli alkanut tiuskimaan lentoemännille. Henkilökunnan pitäessä omaa ruokataukoaan Moss oli huutanut koneen perältä kirosanoja käyttäen, että miksi henkilökunnan syödessä pastaa hänen pitää olla nälissään. Yksi lentoemännistä oli ilmoittanut laskeutumiskohteeseen, että poliisisaattue Mossille on tarpeen.

Koneen laskeuduttua Moss saatettiin lennolta pois poliisien avulla. Kun poliisit tulivat hakemaan mallia, hän tokaisi lentoemännälle: ”Basic bitch!”. Erään sivusta seuranneen mukaan tilanne ei ollut niin uhkaava vaan lähinnä hauska, ja hänen mielestään lennon henkilökunta otti Mossin puheet liian vakavasti.