Koira pakeni kuin Houdini – vasta piilokamera paljasti keinot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikkien omistajat joutuvat välillä rajoittamaan karvaisen perheenjäsenensä kulkemista eri huoneiden välillä. Juhlien, lasten tai koiran jäädessä yksin taloon omistajan voi olla varmempi rajata koiralle pienempi alue koko talon sijaan.

YouTube-videolla nähdään, miten eräs koiranomistaja on jättänyt Toby-nimisen shih tzun kotiin ja rajannut sille oman alueen keittiöön. Toby ei pysy portin takana, minkä vuoksi omistaja on kuvannut videolle, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun hän lähtee kotoaan pois. Toby pääsee hyppäämään portin yli eikä sitä näytä pidättelevän edes portin päälle kiinnitetty lisäeste.

Olemme nähneet omistajien kuvaamien videoiden avulla mitä ovelampia tapoja, joita lemmikit keksivät halutessaan aidan toiselle puolelle. Shih Tzu ei näyttänyt pitävän tätä oviaukon porttia esteenä tai käskynä jäädä toiselle puolelle vaan otti sen pelkästään omistajansa antamana haasteena.