Supermalli paljasti ihonsa salaisuuden: Vihreän teen höyry!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Miranda Kerr on paljastanut, että hänen viikottaisiin kauneusrutiineihinsa kuuluu olennaisena vihreän teen nauttiminen höyrystyneessä muodossa. Kerrin mukaan vihreää teetä sisältävä lämmin vesihöyry tekee iholle ihmeitä.

Kaunotar kertoi, että kasvohoito on helppo tehdä missä vain. Daily Mail -lehden mukaan Kerr tekee itselleen kasvohoidon kaatamalla suureen kulhoon kiehuvaa vettä ja sekoittamalla veteen vihreää luomuteetä. Sen jälkeen hän peittelee kasvonsa pyyhkeellä kulhon eteen ja antaa höyryn helliä hänen kasvojaan.

Kauneusalan asiantuntijat ovat Mirandan kanssa samaa mieltä siitä, että vihreä tee tekee hyvää iholle antioksidanttipitoisuuksiensa ansiosta. Kun höyry avaa ihohuokoset, pääsevät vihreän teen ainesosat imeytymään ihoon.

Vihreän teen ansiosta iho puhdistuu ja pintaverenkierto vilkastuu. Lopputuloksena on pehmeä ja heleä iho. Kuvankaunis Miranda Kerr on noudattanut kauneusrutiiniaan jo vuosia. Huippumallina työskentelevä kaunotar vannoo vihreän teen nimiin ja hän nauttii siitä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Good times with #gurmukh in Mexico

Kuva, jonka Miranda (@mirandakerr) julkaisi

Morning ritual My new affirmation cards now available online @koraorganics #treasureyourself

Kuva, jonka Miranda (@mirandakerr) julkaisi

My on flight beauty must-have! @koraorganics Luxurious Rosehip Oil

Kuva, jonka Miranda (@mirandakerr) julkaisi