Räppärin vaimolla muodot kohdallaan – Coco ei kurvejaan peittele!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppärin vaimona tunnettu Coco Austin on jälleen ilahduttanut fanejaan paljasta pintaa esittelevillä Instagram-kuvilla. Ice-T:n kurvikas vaimo innostui räpsimään lomakuvia vieraillessaan Sloveniassa.

Daily Mail -lehden mukaan Ice-T ja Coco suunnittelevat parhaillaan paluuta televisiouralle. Pariskunta ei ole esiintynyt televisiossa realitysarjansa jälkeen. Ice Loves Coco -sarjaa esitettiin vuonna 2013.

Deadline-sivuston mukaan pari on tehnyt sopimuksen Ice & Coco -keskusteluohjelmasta Fox-kanavan kanssa. Ohjelman ensimmäinen jakso esitetään Yhdysvalloissa elokuun 3. päivänä. Coco on mainostanut ahkerasti uutta sarjaa ja hän uskoo sen olevan valtaisa menestys.

Requested photo! Ppl are asking to see the back of the swimsuit I wore earlier.Its super cute

Kuva, jonka Coco (@coco) julkaisi