Futistähti ja Rihanna romanttisilla treffeillä – paparazzi yllätti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yksi Real Madridin tähtipelaajista on iskenyt silmänsä poptähti Rihannaan. Karim Benzema on illastanut laulajattaren kanssa jo useaan otteeseen ja pari on näyttäytynyt yhdessä newyorkilaisissa yökerhoissa.

Splash
Splash

Ainakaan toistaiseksi Rihanna ei ole kieltänyt romanssia jalkapallotähden kanssa, eikä hän myöskään ole tehnyt elettäkään peitelläkseen suhdetta. Poppari on näyttäytynyt useita kertoja miehen seurassa ja tähti on nähty poistuvan samoista ravintoloista ja yökerhoista kuin Karim.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunta vietti aikaansa tiiviisti yhdessä ollessaan New Yorkissa. Myöhemmin poptähti palasi Los Angelesiin. Vaikuttaisi siltä, että Karim on palavasti ihastunut Rihannaan, sillä mies matkusti Los Angelesiin pian sen jälkeen. Pari nähtiin poistuvan yhdessä West Hollywoodissa sijaitsevasta Hooray Henry’s -yökerhosta.

Splash
Splash
Splash
Splash