Koiran kärsivällinen kalastus palkittiin – makoisa saalis nousi vedestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat pitävät uimisesta ja hyppäävät heti veteen, kun omistaja tuo heidät rannalle. Monet heittelevät veteen esimerkiksi keppejä koiran noudettavaksi, mutta tällä jackrussellinterrierillä on kuitenkin aivan toisenlaiset leikit mielessään rannalla.

YouTube-videolla nähdään Missy-niminen jackrussellinterrieri, joka on päässyt omistajansa kanssa rannalle. Missy on tassut vedessä kiven päällä ja tarkkailee suoraan koiran alla uiskentelevia kaloja. Missy yrittää napata kaloja kuonollaan, mutta kerta toisensa jälkeen saalis pääsee livahtamaan Missyn hampaista pois.

Omistaja heittää Missyn eteen kaloille ruokaa, että ne tulisivat pintaan koiran napattavaksi. Lopulta Missyn kärsivällinen yrittäminen palkitaan ja kalastus tuottaa tulosta koiran napatessa melko ison kalan vedestä. Missy vie saaliinsa hieman kauemmas ja saa omistajaltaan paljon kehuja suorituksestaan.