Mies huijasi koulun kokeissa – pukeutui tytöksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kazakstanilaismies on jäänyt kiinni koulun kokeissa huijaamisesta. Huijaus ei kuitenkaan ollut perinteinen lunttaustilanne, vaan nuori mies oli pukeutunut tyttöystäväkseen tehdäkseen kokeen hänen puolestaan.

Nuori nainen oli valmistautunut kokeeseen huonosti ja hänen poikaystävänsä päätti tarjota auttavan kätensä koemenestymisen saavuttamiseksi. Ayan Zhademov pukeutui tyttöystäväkseen ja saapui luokkahuoneeseen koetta varten. Kehno valeasu ja matala ääni kuitenkin paljasti, ettei kyseessä ollutkaan nuori nainen.

Poikaystävä jäi kiinni huijauksestaan. Mies sai tempauksestaan tuntuvat sakot, joiden suuruus oli jopa 1900 euroa. Huijausyritys oli tullut pariskunnalle kalliiksi. Metro-lehden mukaan tempaus on aiheuttanut hilpeyttä koulussa, vaikka asiaan on muuten suhtauduttu vakavasti. Monen mielestä poikaystävän teko oli pohjimmiltaan erittäin romanttinen.