Nainen oli jäädä bussin alle – opaskoira heittäytyi linja-auton eteen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kultainennoutaja Figo on noussut otsikoihin urhealla teollaan Yhdysvalloissa. Opaskoira nimittäin pelasti omistajansa Audrey Stonen varmalta loukkaantumiselta. Sokea omistaja oli jäädä bussin alle, mutta koira syöksyi hänen ja linja-auton väliin viime hetkellä.

Linja-auton kuljettaja ei ollut nähnyt suojatietä ylittävää kaksikkoa ja auto luisui kohti Audreyta ennen kuin vauhti pysähtyi. Figo heittäytyi bussin eteen suojellakseen omistajaansa. Omistaja selvisi koettelemuksesta vähin vammoin, mutta koira loukkaantui vakavammin.

Omistaja kiidätettiin sairaalaan ja koira eläinlääkäriin. Onneksi molemmat selvisivät onnettomuudesta hengissä ja tulevat toipumaan vammoistaan. Audrey kertoi CBS News -uutiskanavalle, että hän rakastaa suuresti opaskoiraansa ja hän on ikuisesti kiitollinen Figolle sen urheasta teosta. Uskollinen opaskoira toimi tilanteessa esimerkillisen sankarillisesti.