Bordelli suivaantui verotukseen – jakoi ilmaista seksiä ja viinaa kaikille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Itävaltalainen bordelli on ryhtynyt protestoimaan epäoikeudenmukaista verotusjärjestelmää vastaan. Bordellin johtaja Hermann Pascha Muller ilmoitti, että protestiksi verottajia vastaan, hän tarjoaa bordellissaan ilmaista seksiä ja viinaa asiakkaille kahdeksan viikon ajan.

Summer Special -niminen protesti osoittautui menestyksekkääksi ja Muller joutui kääntämään satoja asiakkaita ovelta, jotka olivat tulleet nauttimaan ilmaisesta seksistä ja viinasta. Mirror-lehden mukaan Hermann aikoi maksaa bordellin työntekijöille palkan omista taskuistaan.

Tempaus sai alkunsa siitä, kun verottaja vaati Mulleria maksamaan viiden miljoonan euron edestä veroja. Mies oli aiemmin tunnollisesti maksanut veronsa, mutta sitten hänellä meni hermot epäreiluun verottamiseen. Muller oli tuohtunut siitä, että häntä vaadittiin maksamaan veroja entistä enemmän ja silti laiton ja veroton prostituutio kaduilla rehotti.

Mies koki, että koska kadulla työskenteleviä prostituoituja ei voitu verottaa, verotettiin häntä heidänkin edestään. Mies julisti, että veroprotesti tulisi kestämään kahdeksan viikkoa ja sinä aikana kaikki bordellissa olisi asiakkaille ilmaista. Tempauksellaan Muller on saanut paljon huomiota ja paljon uusia asiakkaita.