Suomalaisyhtiön mainosmoka leviää somessa: ”Oliko tarkoituksellista?”

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Golla on saanut maailmalla merkittävän jalansijan accessories-kategorian tuotteillaan, joista tunnetuimpia ovat erityisesti kännykkäkotelot ja laukut. Viime päivinä yhtiö on saanut runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa mainoksensa johdosta.

Gollan laukkumainoksessa nähdään mies, joka on juuri pakkaamassa laukkuja autoonsa. Kuvassa auton takaluukku on auki ja odottaa jo laukkua. Tarkkasilmäiset huomasivat kuitenkin nopeasti, että kyseessä oli Porschen urheiluauto, jossa moottori sattuu olemaan takana. Toisin sanoen matkatavarat pakataan Porschessa auton etuosaan.

Mainoskuva lähti nopeasti leviämään sosiaalisissa medioissa, kun katsojat ihmettelivät siinä näkyvää virhettä. Monet ovat kuitenkin ryhtyneet epäilemään, että kyseessä olisi sittenkin ollut tarkoituksella tehty vitsi, jotta kuva saisi mahdollisimman paljon huomiota. Golla vastasi kuvaa ihmetelleille pian toisella kuvalla, jossa mies nähdään pakkaamassa laukkuja toisen auton etuosaan.

Golla, Facebook
Golla, Facebook