Miehet pihatöissä – auto kärsi mittavat vauriot

Autot · Annika Kela

Frentonilaiset kaverukset olivat ottaneet pihalla olevan projektin haltuunsa Michiganissa. Pihan keskellä oleva kanto oli poistettava ja miehet olivat tulleet siihen tulokseen, että helpointa olisi repiä kanto irti autoa käyttäen.

Toinen kaveruksista kuvasi projektin videolle. Puun kantoa oli sahattu helpottamaan irroittamista ja sitten se oli sidottu autoon kiinni vetohihnalla. Sen jälkeen oli aika painaa kaasua. Kanto ei antanut periksi ensimmäisellä kerralla, joten kuski päätti kokeilla vauhdikkaampaa vetoa.

Kanto irtosi ja lensi suoraan auton takalasiin hajoittaen sen säpäleiksi. Miesten pihatyöt eivät olleet menneet ihan putkeen, mutta ainakin työ tuli tehtyä. Jos rikkoutunutta auton ikkunaa ei lasketa, oli työn lopputulos lähes ensiluokkaista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat