Paris Hilton iski lihaksikkaan monimiljonäärin – kuvat lemmenlomalta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hotelliperijätär Paris Hiltonin ja monimiljonääri Hans Thomas Grossin välillä on huhuttu olevan roihuava romanssi. Cannesin filmifestivaaleilla tutustunut pari on nähty jo useita kertoja yhdessä ja hiljattain pariskunta matkusti lemmenlomalle Formenteralle.

Splash
Splash

Sveitsiläinen bisnesmies on onnistunut valloittamaan Parisin sydämen ja pariskunta ei ole pystynyt pitämään näppejään erossa toisistaan. Paparazzit ovat onnistuneet ottamaan kuvia parin hempeilystä ja ne osoittavat, ettei romanssista ole epäilystäkään.

Daily Mail -lehden mukaan Formenteralta pariskunta matkasi läheiselle Ibizan saarelle, jossa Thomasilla on hulppea huvila. Vaikuttaisi siltä, että Paris tulee viettämään tänä kesänä paljon aikaa Euroopassa ollakseen uuden ihastuksensa kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash