Äiti uskaltautui poikansa kyytiin – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori mies halusi esitellä äidilleen ajotaitojaan. Suostuttelun jälkeen äiti uskaltautui poikansa kyytiin. Kuski päätti kuvata äidin reaktioista kotivideon, jolle he voisivat naureskella myöhemmin.

Nuori kuski sai mitä tilasi, sillä äidin istuin hajosi vauhdikkaan lähdön seurauksena. Huonokuntoinen istuin ei kestänyt painoa vaan antoi periksi heti kättelyssä. Hurjastelua säikähtänyt äiti kaatui selälleen makaamaan.

Poika todennäköisesti tiesi, että äidin istuimessa oli vikaa, sillä hän naureskeli tempulle vahingoniloisesti. Tapaus näytti huvittavan myös perheenäitiä, joka naureskeli hajonneessa istuimessa kovaan ääneen. Toivottavasti autolla hurjastelu ei lähtenyt käsistä, sillä istuimen hajoamisessa oli jo tarpeeksi jännitystä äidille.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.