Kristitty pariskunta uhkaa avioerolla – protesti homoliittoja vastaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen aviopari on aloittanut laajan protestin homojen avioliittoja vastaan. Kristitty pari on uhkaillut hakevansa avioeroa, jos Australiassa laillistetaan samaa sukupuolta olevien avioliitot.

Canberra City News -lehti haastatteli pariskuntaa ja he kertoivat, että he juhlivat äskettäin kymmenettä vuosipäiväänsä avioparina. Nick ja Sarah Jensen sanoivat, että he ehkä joutuvat hakemaan avioeroa vuoden sisällä, jos sukupuolineutraali avioliitto sallitaan.

Pariskunnan erikoinen protesti on saanut ihmiset raivostumaan. Monet kristityistä ovat olleet sitä mieltä, että teollaan pari häpäisee itse oman avioliittonsa jumalan edessä ja heitä on pidetty hurskastelijoina myös omassa seurakunnassaan.

Pari on protestilla onnistunut suututtamaan homoyhteisön lisäksi kristityt. Monet ovat olleet sitä mieltä, että pariskunta tekee protesti-avioerollaan hallaa vain itselleen ja perheelleen.