Miss Peppu 2015 -finalistit paljastettiin – tässä muodokkaat kaunottaret

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kauneuskilpailuihin nopeasti noussut brasilialainen Miss Peppu on jälleen päässyt finalistien valintaan. Nyt kahdeksan finalistia on paljastettu, ja heidän joukossaan on myös viihdelehtien sivulta tuttu povipommi sekä Kim Kardashianin kaksoisolento.

Splash
Splash

Finalisteissa on mukana esimerkiksi Priscila Rocha, joka on nimetty Kardashianin kaksoisolennoksi, äskettäin linja-autossa ihmetyttänyt Dani Sperle sekä kohukaunottarena jo aiemmin tunnetuksi tullut povipommi Sabrina Boing Boing, jolla on yhteensä kaksi litraa silikonia rinnoissaan. Muut finalistit ovat Suzy Cortez, Lucian Hoppers, Debora Oliver ja Favia Assis.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash