Nainen, stressaatko bikinikaudesta? Katso ensin tämä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

CHIX Productions on julkaissut YouTube-kanavallaan parodian, joka ottaa kantaa siihen, miten naiset stressaavat oman vartalonsa ulkonäköä. Naiset haluaisivat bikinivartalonsa olevan täydellinen eivätkä he ole tyytyväisiä vähempään. Isävartalon omaava mies kuitenkin vilkaisee itseään vain kerran peiliin ja hymäilee tyytyväisenä.

Moni saa syksyllä urheiluampiaisen pureman ja päättää, että ensi kesänä se kauan haaveiltu rantakunto on varmasti saavutettu. Motivaatio lopahtaa jouluun mennessä ja juhlapyhät tuovat syksyllä karistetut kilot parin viikon aikana takaisin. Uudenvuoden jälkeen tehdään uusi lupaus, joka ei luultavasti myöskään tuota tulosta.

Viimeistään huhtikuussa viimeisten lumien poissulaessa täytyy alkaa hyväksymään jälleen kerran se tosiasia, että haluttu bikinikunto ei tullut tänäkään vuonna ilman sen eteen nähtyä vaivaa tai hikisiä treenitunteja. Tieto jälleen vuoden kuluttua saapuvasta kesästä helpottaa kuitenkin mieltä ja antaa toivoa uudesta mahdollisuudesta onnistua.