Onnettomuuden silminnäkijästä nettitähti – haastattelu leviää netissä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Missisippiläisestä Courtney Barnesista on tullut yhdessä yössä nettijulkkis. Syy miehen äkilliseen suosioon on hänen ihastuttavassa haastatteluvideossa, jossa vihreätukkainen Barnes kertoo yksityiskohtaisesti ja tunteellisesti kolarista, jonka silminnäkijä hän oli.

Uutiskanavien toimittajat olivat haastatelleet miestä onnettomuuspaikalla, sillä he halusivat tietää, mitä autotiellä oli tapahtunut. Courtney ei epäröinyt kertoa kauhistuttavasta tilanteesta ja hän antoi toimittajille tyhjentävän vastauksen onnettomuutta koskien.

Barnes kertoi yksityiskohtaisesti mitä hän oli tehnyt ennen kuin hän näki onnettomuuden, mitä onnettomuustilanteessa tapahtui ja mikä oli hänen henkilökohtainen reaktionsa. Haastattelun katsojia on huvittanut erityisesti se, että Barnes kertoi, että hän oli menossa ostamaan Burger King -ravintolasta palan hampurilaista, ennen kuin onnettomuus sattui.

Kun WLBT-uutiskanava julkaisi silminnäkijän haastatteluvideon Facebookissa, lähti se leviämään kulovalkean tavoin. Courtney Barnesin haastattelun on nähnyt yli 2 miljoonaa ihmistä ja miehestä tuli some-julkkis yhdessä yössä.