Petri Nygård julkaisi kaksi kesäsingleä: ”Olen armoton kesämies!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiräppäri Petri Nygård julkaisi tänään kaksi uutta singleä. Kappaleet Satumaa ja Mitäs tänään? ovat Petri Nygårdin sanoittamia ja Setä Tamun tuottamia. Studiossa on syntynyt paljon uusia kappaleita, ja Petri haluasi antaa faneilleen myös singlen b-puolelta löytyvän bilebiisin.

petrinygard12062015

– Olen armoton kesämies ja pitkän talven jälkeen on aina mukava tehdä aurinkoinen ja positiivinen kesäbiisi. Festarit ovat artistin parasta aikaa ja viimeiset kuusi kesää onkin mennyt festareilla keikkaillessa. Siksi halusin tuoda Satumaa-biisiin kesäistä festaritunnelmaa, Petri kertoo uudesta radiosinglestään.

Tänä kesänä Petri Nygård nousee muun muassa Himoksen, Kalajoen Juhannuksen sekä Pipefestin lavoille. Nygård on ollut vuosia Suomen seuratuimpia henkilöitä. Hän on ollut kahtena peräkkäisenä vuonna googlatuin suomalainen henkilö ja häntä seuraa Facebookissa yli 160.000 henkilöä. Petri on tehnyt vuodesta 2010 alkaen yli 600 keikkaa ja jatkaa keikkailua tiiviiseen tahtiin.

Kuuntele uutuussinglet Spotifystä!