Kahvin ystävien kaloripommi – uppopaistettu Starbucks-kahvi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uppopaistettujen herkkujen luvatussa maassa Yhdysvalloissa on kehitetty erikoinen välipala kahvin nauttijoille. San Diegossa järjestetyillä messuilla esiteltiin nimittäin uppopaistettu Starbucks-kahvi.

Kahvia sisältävä jälkiruokaleivos tarjoiltiin kermavaahdon kanssa. FoodBeast -sivuston kulinaristit testasivat uppopaistettua kahvia ja selvisi, että kahvi ei ollut leivoksen sisällä nestemäisessä muodossa niin kuin olisi voinut luulla.

Leivoksen sisällä oli Starbucks-kahvissa käytettäviä puruja. Kulinaristien arvostelun mukaan kahvinpurut olivat yllätys. Leivoksesta sai samanlaisen kofeiinipiikin kuin kahvikupillisesta kahvia. On todennäköistä, että erikoinen leivos oli vain messukokeilu, eikä leivonnaisia ole tarkoitus ottaa laajempaan myyntiin.

DEEP FRIED STARBUCKS COFFEE — WE ARE WIRED up YO! #foodbeast.com for more news!

Kuva, jonka foodbeast (@foodbeast) julkaisi

Yup. DEEP FRIED STARBUCKS is a real thing at the fair this year. #sdfair #ocfair #foodbeast

Kuva, jonka foodbeast (@foodbeast) julkaisi