Miley Cyrus pelkäsi tulla kaapista: ”Ihailen naisia hieman toisella tavalla”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Miley Cyrus on avautunut kokemuksestaan siitä kun hän kertoi vanhemmilleen seksuaalisesta suuntautumisestaan. Biseksuaaliksi tunnustautunut laulajatar kertoi, että uskovaisille vanhemmille asian kertominen oli vaikeaa ja häntä pelotti.

Paper Magazine -lehden mukaan Cyrusin äiti Tish oli järkyttynyt tyttärensä paljastuksesta. Miley muisteli, että hän paljasti asian vanhemmilleen ollessaan 14-vuotias. Cyrusin mukaan Tish oli rukoillut tyttärensä puolesta, sillä hän pelkäsi Mileyn joutuvan helvettiin biseksuaalisuutensa takia.

– Muistan kertoneeni hänelle, että ihailen naisia hieman toisella tavalla. Hän kysyi, että miten. Sanoin, että rakastan heitä. Rakastan kuten poikia. Hänen oli todella vaikea ymmärtää sitä, Miley Cyrus kertoi.

Mileyn fanit olivat järkyttyneitä hänen äitinsä reaktiosta ja pitivät sitä jyrkkänä, suvaitsemattomana ja vanhoillisena. Myöhemmin Tish hyväksyi asian ja hän on nykyisin ylpeä tyttärensä rohkeudesta tuoda asia esille. Mileyn faneille biseksuaalisuus ei tullut yllätyksenä ja fanit ovat suhtautuneet Mileyn biseksuaalisuuteen ennen kaikkea kannustavasti.