Samsung esitteli läpinäkyvän television – toimii myös peilinä!

Digi Koti & Asuminen Lux · Stara.fi

Televisioteknologiassa on menty viime vuosina nopeasti eteenpäin, ja esimerkiksi kaarevat televisit ovat yleistyneet nopeasti kauppojen hyllyillä. Taannoin esiteltiin paperinohut televisio, joka pysyy seinällä pelkällä magneetilla. Nyt Samsung on esitellyt jälleen mielenkiintoisen uutuuden.

Samsung
Samsung

Samsung esitteli Hong Kongissa uuden läpinäkyvän peilinsä, joka toimii samalla myös peilinä. Vastaavia laitteita on aiemmin nähty lähinnä scifi-elokuvissa. Messuilla fyysisiä toimivia laitteita ei ollut vielä nähtävillä, sillä teknologiayhtiö kertoi uutuudestaan toistaiseksi vielä vain kuvien avulla, Businesswire.com uutisoi.

Yhdeksi uutuustelevision käyttöalueesta mainittiin virtuaalinen vaatteiden sovitus, sillä laite on varustettu Intelin 3D-kameroilla. Tulevaisuudessa ökyrikkaiden pukuhuoneissa peilit toimivat siis samalla myös televisioina ja auttavat aktiivisesti vaatevalinnoissa. Mukana on myös laitteen ohjaus pelkillä käsiliikkeillä kaukosäätimen sijaan.

Samsung
Samsung

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat