Kuin kaksi marjaa! Kohuttu mallikaunotar juhli kaksoisolentonsa kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mallina työskentelevä Amber Rose on alottanut Britanniassa yökerhokiertueen, jossa hän emännöi useita juhlia. Tähtönen nähtiin viikonloppua Essexissä sijaitsevissa yökerhoissa ja matkan varrella hän törmäsi useisiin faneihinsa.

Osa faneista muistutti ulkonäöllisesti idoliaan. Rose on julkaissut Instagramissa huvittavia kuvia, joissa hän poseerasi faniensa kanssa. Amber emännöi bileitä paljastavaan verkkoasuun pukeutuneena. Daily Mail -lehden mukaan tiukka lateksiasu ei jättänyt arvailun varaa ja tähtönen muistutti sarjakuvahahmoa.

Suuret aurinkolasit ovat Amberin tavaramerkki, joten Rosea muistuttavat fanit olivat myös panostaneet aurinkolaseihinsa. Kuvista päätellen Amberilla oli hänen faniensa kanssa railakas ilta.

Yaaaas #ukrosebuds she even had the parts on the sides of her head like Muva. Damn

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi

#ukrosebuds

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi