Mies osti lemmikisammakolle kaveriksi kalan – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

On sanomattakin selvää, että kaikki eri eläinlajien edustajat eivät tule toimeen keskenään ja voivat vahingoittaa toisiaan. Käärmeelle ei tulisi ensimmäisenä mieleen ostaa kaveriksi hiirtä tai kissalle pikkulintua, mutta eräs perhe ei osannut pelätä pahinta ostaessaan lemmikkisammakolleen pari suomuista ystävää.

Lemmikkisammakon omistaja Jameson oli epäileväinen, kun hänelle esiteltiin eläinkaupassa pieniä kaloja, joita hän voisi ostaa sammakkonsa kaveriksi samaan akvaarioon. Omista epäilyistään huolimatta Jameson päätti luottaa ammattilaisiin ja osti sammakkonsa seuraksi myyjän neuvomia kaloja.

Jameson kertoi Metro-lehdelle ehtineensä hädin tuskin räpäyttää silmiään ensimmäisen kalan akvaarioon pudottamisen jälkeen, kun sammakko oli jo vaivattomasti hotkinut sen suuhunsa. Jameson oli yrittänyt koputella akvaarion lasiin pelästyttääkseen sammakon vapauttamaan kalan, jonka pyrstö oli vielä näkyvissä. Sammakko kuitenkin nielaisi nopeasti kalaystävänsä kokonaan.