Pilailijat iskivät – pihamaalle ilmestyi yöllä 107 tonttua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien mielestä puutarhatontut ja patsaat näyttävät omituisilta ja jopa hieman pelottavilta. Tästä syystä kaikki eivät halua niitä talonsa pihalle puutarhaa koristamaan. Eräs nainen sai kuitenkin koristellun pihan haluamattaankin.

Hammaslääkäri Marcela Telehanicovan ei tarvitse enää kuvitella, miltä hänen pihansa näyttäisi, jos se olisi puutarhatonttujen peittämänä. Telehanicova joutui erikoisen pilan kohteeksi, jossa hänen tontilleen oli Metro-lehden mukaan käyty yhden yön aikana tuomassa 107 puutarhatonttua.

Puutarhatontut olivat nimenomaan juuri sellaisia, joita harva pihalleen haluaisi. Ne olivat omituisen ja pelottavan näköisiä mustine silmineen ja niillä oli epäkäytännöllisesti päällystetty koko jalkakäytävä. Pilailijat olivat nähneet kepposen tekemiseen paljon vaivaa, sillä tontut oli jaksettu asetella tasaisin välein ja niiden kasvot oli käännettynä kohti taloa.