Rihanna osallistui lastenkutsuille – isät saivat silmänruokaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Rihanna oli saanut kutsun suosikki-sukulaistyttönsä syntymäpäiville. Tähtösen serkun tytär Majesty täytti vuoden ja sen kunniaksi neitokaiselle oli järjestetty hauskat teemajuhlat. Majestyn syntymäpäivä juhlia vietettiin Kiviset ja Soraset -teemaa mukaillen.

Rihanna-täti ei tuottanut pettymystä pikkutytölle, sillä hän oli laittanut ylleen teemaan sopivan asun. Laulajattaren mekko oli koristeltu luilla ja poptähti oli kuin yksi animaatio-ohjelman luolanaisista.

Rihannan perhe on julkaissut riemastuttavia kuvia Majestyn syntymäpäiviltä. Kuvien ja videoiden perusteella koko perheellä oli hauskaa. Kun lastenkutsut olivat ohi, alkoivat aikuiset pitää keskenään hauskaa. Myöhemmin Rihanna paljasti, että hänen asunsa tarkoituksena oli esittää varttunutta ja irstailevaa Siru Kivistä, joka animaatio-ohjelmassa tunnetaan Retu Kivisen tyttärenä.

#RatchetWilma @jennnrosales #ThottyPebbles @badgalriri #Majestys1stBirthday

Video, jonka @mdollas11 julkaisi

#Majestys1stBedrock @badgalriri @gallest @djspadenyc on da 1's&2's

Video, jonka @mdollas11 julkaisi

#majesty1stbedrockparty

Kuva, jonka nicola a. (@nicolaa17) julkaisi