Lentoyhtiö tempaisi: Vuoden palkallinen isyysloma!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sir Richard Branson on tehnyt ilmoituksen, joka varmasti riemastuttaa Virgin Group -yrityksen työntekijöitä. Yrityksessä nimittäin myönnetään jatkossa vuoden palkallinen isyysloma työntekijöille, jotka saavat esikoisensa yrityksessä palvelemisensa aikana.

Yrityksen perustaja Sir Richard Branson on sitä mieltä, että mikäli yritys pitää huolta työntekijöistään, pitävät työntekijät huolta hänen bisneksestään. Lapsirakkaan Bransonin mielestä isäksi tuleminen on merkittävintä, mitä miehelle voi tapahtua ja hän haluaakin kannustaa työntekijöitään olemaan läsnä lastensa arjessa.

Metro-lehden mukaan jokaiselle työntekijälle myönnetään vuoden isyysloma, mutta palkka määräytyy sen mukaan kuinka kauan työntekijä on ollut yrityksessä. Vuoden työkokemuksesta maksetaan 25 prosenttista palkkaa vuoden verran, kahdesta vuodesta 50 prosenttia ja jo neljän vuoden kokemuksesta saa 100 prosenttista palkkaa vuoden ajan. Isyysloma koskee myös adoptiolasten hankkimista. Tätä käytäntöä tullaan tuskin näkemään muissa yrityksissä kuin Virgin Groupissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat