Boeing 787 Dreamlinerin uskomaton temppu – vaikea uskoa todeksi

Matkailu · Stara.fi

Hävittäjälentokoneet ovat tunnetusti liikehdinnässään ylivertaisia, ja ne voivat moottoriensa avulla nousta myös pystysuoraan välittämättä siipien nosteesta. Matkustajakoneet ovat sen sijaan aivan toista maata, vaikka sitä onkin vaikea uskoa Boeing 787 Dreamlinerin tuoreelta videolta.

Nyt verkossa nähdään miten Dreamliner kykenee tekemään tempun, jollaisesta muiden matkustajakoneiden lentäjät voivat vain haaveilla. Lentonäytöksessä lentokone nimittäin ohjattiin heti lähdön jälkeen lähes pystysuoraan nousuun, mutta lentokone ei siitä huolimatta sakannut. Tulos oli kuin olisi lennetty taitolentokoneella.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat