Jurassic World teki maailmanennätyksen lippuluukulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Perjantaina ensi-iltansa saanut Jurassic World teki ME-tuloksen lipunmyynnissä. Se keräsi viikonlopussa maailmanlaajuisesti 511 miljoonaa dollaria. Kyseessä on ensimmäinen elokuva maailmassa, joka on ylittänyt puolen miljardin dollarin lipputulot yhdessä viikonlopussa.

Suomessa elokuva teki myös erinomaisen tuloksen nousemalla viikonlopun katsotuimmaksi ja keräten yhteensä 39.006 katsojaa elokuvateattereihin.

Jurassic Worldin menestys kulkee 1993 elokuvateattereissa nähdyn esikuvansa jalanjäljissä. Steven Spielbergin ohjaama Jurassic Park oli ilmestyessään huippumenestys ympäri maailmaa ja keräsi Suomessakin huimat 478 000 katsojaa. Ensimmäisessä elokuvassa puistossa käytiin koeajolla, kun taas uudessa elokuvassa nähdään ensimmäistä kertaa, miltä yleisölle avattu, toimiva dinosauruspuisto näyttää.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat