Perheenäiti kyllästyi kaahareihin – keksi nerokkaan tempun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Glasgow’lainen perheenäiti oli kyllästynyt elämään pelossa, joka aiheutui kotikadulla kaahailemisesta. Kodin ohi kulkevalla autotiellä hurjasteltiin jatkuvasti ja se oli saanut äidin pelkäämään lastensa turvallisuuden puolesta. Sitten hän oli keksi huvittavan ratkaisun kaahailun lopettamiseksi.

Pamela Johnston pystytti kotinsa etupihalle linnunpelättimen, joka oli puettu poliisin asuun. Tempauksen tarkoituksena oli muistuttaa kaahailijoita noudattamaan nopeusrajoituksia. Metro-lehden mukaan pihassa seisoskeleva linnunpelätin muistuttaa kaukaa erehdyttävästi poliisia.

Linnunpelättimen vaikutukset ovat olleet positiiviset ja etenkin naapurit ovat olleet tyytyväisiä. Kaahaileminen on loppunut linnunpelättimen avulla.

Linnunpelätin on saanut nimekseen Sid ja monet asuinalueen naapureista ovat ehdottaneet, että Sid voisi vierailla joskus myös muilla kaduilla, joissa on kaahailijoita on nähty. Linnunpelättimestä on tähän mennessä tehty yksi valitus. Kun poliisit näkivät Sidin, he pitivät sitä harmittomana. Ainakin toistaiseksi Sid on saanut luvan jäädä.