Kristen Stewartin lesbosuhde syvenee – esitteli tyttöystävänsä vanhemmilleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Twilight-tähti Kristen Stewart on viime tammikuusta asti viihtynyt tiiviisti Alicia Cargilen kanssa. Pariskunta on vaalinut yksityisyyttään eikä heistä ole onnistuttu ottamaan yhdessä kuvia, joissa he hempeilisivät julkisesti.

Nyt Stewart on viimein myöntänyt virallisesti olevansa parisuhteessa Alician kanssa. Suhde on jo niin vakaalla pohjalla, että Kristen on esitellyt Cargilen myös vanhemmilleen ja muille sukulaisilleen. Vaikuttaisi siltä, että Alicia on tehnyt Kristenin äitiin Julesiin suuren vaikutuksen.

Metro-lehden mukaan näyttelijättären äiti on korviaan myöten onnellinen pariskunnan puolesta ja hänestä on kerrassaan ihanaa, että Kristen on löytänyt rakkauden. Pari vaikuttaa onnellisilta yhdessä ja monet faneista pitävät mahdollisena sitä, että Kristen ja Alicia menevät vielä jonain päivänä naimisiin.