Mies osallistui väärään pokeriturnaukseen – voitti pääpalkinnon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Minnesotasta kotoisin oleva Christian Pham kuvitteli olevansa rekisteröitynyt Texas Hold ’Em -peliin Las Vegasissa järjestetyssä World Series of Poker -turnauksessa. Mies luuli olevansa tavoittelemassa 1.500 dollarin pääpalkintoa, mutta toisin kävi.

Pham huomasi istuneensa väärään pöytään, kun hänelle jaettiin eri määrä kortteja kuin mitä hän oli odottanut. Pham ei voinut enää perääntyä pöydästä, joten hän yritti seurata koko ajan muita pelaajia ja kysyi välillä ohjeita vierustoveriltaan.

Pham kertoi Metro-lehden mukaan joutuneensa ensin luovuttamaan ensimmäiset seitsemän kierrosta, koska ei tiennyt, mitä hänen olisi pitänyt tehdä. Kun Pham huomasi toisen pelaajan bluffaavan, hän sai 100.000 pelimerkkiä itselleen ja siirtyi pelin johtoon.

Pham selvisi aluksi tuntemattomasta pelistä turnauksen voittajana ja sai kotiin vietäväkseen 81.314 dollarin pääpotin. Jatkossa Pham aikoo tarkoituksella rekisteröityä voittamaansa pokeripeliin ja kertoi rakastuneensa siihen.