Nainen vaistosi vaaran – esti ryöstön kekseliäästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Parkkihallin valvontakameraan on taltioitunut vaarallinen tilanne. Kadulla kävellyt nainen sai seurakseen kaksi miestä, jotka olivat liikenteessä skootterilla. Toinen miehistä hyppäsi pois kyydistä naisen kohdalla ja oli selvää, että hänellä oli pahat aikeet.

Neitokainen tajusi, että oli vain sekunneista kiinni, ennen kuin hänen omaisuutensa riistettäisiin häneltä väkivaltaisesti. Sitten nainen keksi keinon, jolla hän pystyi pitämään ryöstäjän loitolla. Nainen nimittäin heitti laukkunsa ja takkinsa lukitun aidan toiselle puolelle.

Ryöstäjällä ei ollut aikaa lähteä kiipeämään lukitun aidan yli, joten hän luovutti ja juoksi karkuun. Parkkihallissa asioinut nainen näki tilanteen ja juoksi avaamaan oven kauhistuneelle neitokaiselle. Nopean reaktiokyvyn ansiosta nainen oli selvinnyt tilanteesta säikähdyksellä.