Paris Hilton nautti Ibizasta bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hotelliperijätär Paris Hiltonin huhuttiin taannoin pokanneen monimiljonääri Hans Thomas Grossin. Huhut saivat vahvistuksen, kun Cannesin filmijuhlilla tutustunut pari kuvattiin hiljattain viettämässä yhteistä lemmenlomaa Formenteralla.

Kuva, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi

Nyt 34-vuotias seurapiirikaunotar tarjoilee silmänruokaa tuoreiden Instagram-kuvien muodossa. Paris Hilton jakoi sosiaalisessa mediassa sarjan otoksia, joissa hän nauttii Ibizan auringosta bikineissä luksushjahdin kannella.

Paris Hilton yllätti viihdemaailman vuonna 2012 aloittamalla DJ-uran. Nainen on nähty viime vuosien aikana useita kertoja soittamassa levyjä Ibizalla sijaitsevilla klubeilla. Tänä kesänä Paris heittää viikottain keikkoja Amnesia-nimisessä yökerhossa.