Miesten hurja tempaus – vuoristoradassa 12 tuntia yhteen menoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parhaat kaverukset Jake ja Dave ovat parantumattomia Jurassic Park -faneja. He rakastavat kaikkea elokuvaan liittyvää oheistuotteita ja elokuvaan liittyvää teemapuiston huvilaitetta myöden. Jake ja Dave päättivät kunnioittaa uutta Jurassic Park -elokuvaa.

Siksi he päättivät yrittää rikkoa erästä maailmanennätystä. Jake ja Dave menivät Hollywoodiin Universal Studiosin teemapuistoon, jossa on The Jurassic Park River Adventure -niminen huvipuistolaite. Miehet päättivät rikkoa ennätyksen ja mennä laitteella yli 50 kertaa 12 tunnin aikana.

Miehet saivat ennätyksen rikottua ja astuivat huvipuiston laitteen kyytiin yhteensä 60 kertaa annetun 12 tunnin aikarajan sisällä. Jurassic Park -laitteen ajajat tukivat Metro-lehden mukaan miesten tavoitetta ja antoivat heille luvan ohittaa jono joka kerta uutta ennätystä tavoitellessaan. Tukkijoen tyylinen rata näyttää hauskalta, mutta on varmasti alkanut puuduttamaan viimeisiin kyyteihin noustessa.