Näistä tutkimustuloksista repesi nettiraivo – uskotko sinä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tutkimuksia tehdään jatkuvasti mitä uskomattomimmista asioista. Joissain tutkimuksissa saadaan selville tuloksia, jotka totuudenmukaisuudestaan huolimatta ovat niin röyhkeitä väittämiä, ettei monikaan voi lukea tuloksia suuttumatta.

Metro-lehti listasi nyt seitsemän tutkimusta, joiden kanssa saa olla eri mieltä, vaikka väittämät ovatkin tutkimusmenetelmin todettu tosiksi.

1. Ylipainoiset ihmiset ovat tyhmiä

Carnegie Mellon yliopiston tutkijat saivat selville, että ylipainoiset joutuvat pinnistelemään enemmän aivotyöskentelynsä vuoksi kuin hoikat ihmiset.

2. Kiinalaisilla miehillä on pienet penikset

Kiinalaisilla miehillä peniksen keskimääräinen pituus oli tutkimusten mukaan noin 11 senttimetriä. Muualla keskimääräinen peniksen pituus on noin 14 senttimetriä.

3. Isorintaiset naiset viehättävät miehiä

Isot rinnat ja kapea vyötärö kertovat miehille naisten hedelmällisyydestä, mikä vetää miehiä puoleensa automaattisesti.

4. Uskovaiset ihmiset ovat tyhmempiä kuin ateistit

Vuonna 2013 tehtiin laaja tutkimus, jossa tutkittiin uskontojen ja älykkyyden suhdetta toisiinsa. 53 tapauksessa 63 tapauksesta kävi ilmi, että uskovaiset ihmiset olivat vähemmän älykkäitä.

5. Naiset itkevät enemmän kuin miehet

Hollannissa tehdyn tutkimuksen mukaan naiset itkevät huomattavasti enemmän kuin miehet. Tilburgin yliopiston professori Ad Vingerhoets sai selville, että naiset itkevät 30 – 64 kertaa vuodessa kun taas miehet itkevät vain kuudesta 17 kertaan vuodessa.

6. Viehättävät ihmiset ovat nokkelampia kuin rumat

Satoshi Kanazawa -nimisen tutkijan mukaan fyysisesti viehättävillä ja kauniilla ihmisillä oli korkeampi älykkyysosamäärä.

7. Menestyneille miehille pettäminen tulee luonnostaan

Miehet ovat tavoitelleet kautta historian poliittista ja taloudellista valtaa seksikumppaneiden löytämiseksi. Tutkija Alan Miller kertoi miesten tavoittelevan näitä asioita saadakseen mahdollisimman monta seksikumppania tekivät he sen tietoisesti tai eivät.