Auts! Supermallin treenihousut repesivät takapuolesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sports Illustrated -mallina tunnettu Nina Agdal on julkaissut huvittavan kuvan Instagramissaan. Huippumallin treenihousut olivat nimittäin ratkenneet kesken kuntosaliharjoittelun. Takapuoleen oli ilmestynyt suuri reikä, josta tähtösen pakarat vilkkuivat.

23-vuotias Agdal sai hyvät naurut nolosta tilanteesta. Tähti suhtautui asiaan huumorilla ja jakoi kuvan ratkenneista housuistaan netissä. Kuva on hauska muistutus siitä, että Nina osaa nauraa itselleen.

Daily Mail -lehden mukaan huippumallin kuva poiki empaattisen ja huvittuneen reaktion fanien keskuudessa. Tähti ei nimittäin ole ainoa maailmassa, jonka housut ovat joskus ratkenneet kesken aktiviteetin tai venyttelyn. Tässä tapauksessa tähtösen housut olivat pettäneet kesken salitreenin.