Auts! Supermallin treenihousut repesivät takapuolesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sports Illustrated -mallina tunnettu Nina Agdal on julkaissut huvittavan kuvan Instagramissaan. Huippumallin treenihousut olivat nimittäin ratkenneet kesken kuntosaliharjoittelun. Takapuoleen oli ilmestynyt suuri reikä, josta tähtösen pakarat vilkkuivat.

Walked around equinox in the unknown like this for 20 min after a class of lunges and squats Shout out to my one and only true friend @skylar_maximillian for telling me. #crackkills

Kuva, jonka Nina Agdal (@ninaagdal) julkaisi

23-vuotias Agdal sai hyvät naurut nolosta tilanteesta. Tähti suhtautui asiaan huumorilla ja jakoi kuvan ratkenneista housuistaan netissä. Kuva on hauska muistutus siitä, että Nina osaa nauraa itselleen.

Daily Mail -lehden mukaan huippumallin kuva poiki empaattisen ja huvittuneen reaktion fanien keskuudessa. Tähti ei nimittäin ole ainoa maailmassa, jonka housut ovat joskus ratkenneet kesken aktiviteetin tai venyttelyn. Tässä tapauksessa tähtösen housut olivat pettäneet kesken salitreenin.