Isä vei tyttärensä taitolennolle – tytön riemu sulattaa sydämiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat rakastavat omien lastensa kikattelua, ja monesti se piristää myös muidenkin päivää. Lentäjä Raphael Langumier on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän lentää tyttärensä kanssa eikä seura voisi olla kiitollisempaa.

Ranskalaiskanadalainen lentäjä Raphael Langumier on NewsChannel 3 -uutisten mukaan vienyt tytärtään Leaa lentämään siitä asti, kun hän on ollut pieni taapero. Nyt tyttö on neljävuotias ja hän on päässyt isänsä kyytiin taitolennolle, jossa Langumier tekee monia hienoja temppuja ilmassa.

Videolla näkyy tyttären reaktio siihen, kun isä kääntää koneen ylösalaisin. Tyttö kikattelee riemuissaan ja huutaa isälleen: ”Lisää lisää! Haluan mennä taas ylösalaisin!”. Lea taitaa olla mukavinta lentoseuraa innostuessaan isän lentotaidoista joka kerta.